Geconcentreerd knutselen

 

 

Protocollen & Beleid

Het pedagogisch beleidsplan is er om zowel de ouders al de leidsters een houvast te geven. Het kan gezien worden als een leidraad voor dagelijkse gang van zaken bij Villa Oostwold.

In het pedagogisch beleidsplan worden onze pedagogische ideeën beschreven en hoe wij dit in de praktijk uitvoeren. Als ouder wil je natuurlijk weten hoe wij werken met kinderen en moet je de zekerheid hebben dat je kind in een geborgen en veilige omgeving met liefde en zorg door de pedagogisch medewerkers worden opgevangen.

Het pedagogische beleidsplan geeft de visie op de ontwikkeling van het kind en de opvoeding van kinderen weer. Het geeft richtlijnen en werkwijzen weer over hoe kinderen zich in een veilige en geborgen situatie zich vrij kunnen ontwikkelen. Villa Oostwold hecht veel waarde aan kwaliteit in de opvang met kinderen. Wij streven er naar dat kinderen zich veilig en thuis voelen.

Pedagogisch beleidsplan (herzien nov 2023)

VVE aanvulling pedagogisch beleidsplan

Naast ons Pedagogisch beleid is werken we met een gezondheids- en veiligheidsbeleid. Hoe werken we bij Villa Oostwold aan een veilige en gezonde leefomgeving voor kinderen. Het zijn twee beleidsstukken en zijn tegelijkertijd een leidraad voor hoe we werken in de dagelijkse praktijk.

Download hier medicijnverklaring

Veiligheidsbeleid

Gezondheidsbeleid

Opzeggen opvang: 

Indien u de opvang wilt opzeggen, dan heeft u een maand opzegtermijn vanaf de dag dat u opzegt. Opzeggen kan middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met een leesbevestiging weet u zeker dat uw mail is aangekomen en gelezen. 

Op de volgende pagina's vindt u informatie over Veiligheid & Gezondheid, de KlachtenprocedureGGD & Branchevereniging en Opleidingsplan personeel & coaching.

 

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium