Water en zand, spelen maar!

Tarieven

Kinderopvang en buitenschoolse opvang is bij Villa Oostwold betaalbaar. We streven daarbij naar een zo hoog mogelijke service. De opvang is all -in, dat wil zeggen inclusief eten en luiers. Er is ook een mogelijkheid om warm eten af te nemen voor je kind, de prijs voor warm eten zit niet in de uur prijs dit wordt los afgenomen door middel van een stempelkaart.

Voor opvang in ons kindercentrum kan je een tegemoetkoming in de kosten krijgen van de belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen we naar www.toeslagen.nl. Om een proefberekening te maken kunt u naar http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Tijdens de kinderopvang zijn er een aantal uren per dag, waarin we kinderen van 2 tot 4 jaar een programma aanbieden onder de naam “Peuterpret”. Dit is een ontwikkelingsgericht programma voor kinderen wat elke 5 weken een ander thema bevat. Voor deze uren kunt u als werkende ouder in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag, komt u hier niet voor in aanmerking, dan is er nog de mogelijkheid om subsidie te ontvangen van de Gemeente Leek voor deze uren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de leiding van Villa Oostwold.


 

Tarieven BSO 2020  


Tarieven KDV/PSZ 2020     


 

 

 

 

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium