kapla

Tarieven

Kinderopvang en buitenschoolse opvang is bij Villa Oostwold betaalbaar. We streven daarbij naar een zo hoog mogelijke service. De opvang is all -in, dat wil zeggen inclusief eten en luiers (exclusief flesvoeding en extra activiteiten). 

Op basis van het aantal uren opvang die je per kalenderjaar van ons afneemt, wordt een gemiddelde per maand berekend. Je betaalt 12 maanden een gelijk bedrag aan kosten, dus ook in de maanden waarin schoolvakanties vallen. Als je alleen vakantieopvang afneemt, geldt ook een betaling over 12 maandelijkse periodes. Bij vaste opvang in de vakantie staat op de factuur vermeld, plus het aantal dagdelen dat je hebt vastgelegd voor opvang in de vakantie. Je ontvangt iedere maand rond de 20e een digitale factuur en tussen 20 en 24e  van de maand is de incasso van de factuur. Bij flexibele opvang ontvang je maandelijks een factuur gebaseerd op het gekozen pakket die je vooraf aan ons heeft doorgegeven. Voor extra of incidentele opvang ontvang je achteraf een factuur over de afgenomen dagdelen, tenzij deze al eerder zijn opgegeven, dan gaan ze nog mee in de factuur van de maand waarin ze worden afgenomen.

Per 1 januari 2024 is er een minimale afname van 4 uur per dagdeel. Dit loopt in de ochtend tot minimaal 12.30 en maximaal 13. uur. De middag tot minimaal 16.30 uur. Voor meer informatie hierover zie onze Spelregels, producten en tarieven hieronder.

Voor opvang in ons kindercentrum kan je een tegemoetkoming in de kosten krijgen van de belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen we naar www.toeslagen.nl. Om een proefberekening te maken kunt u naar http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Tijdens de kinderopvang zijn er vier uur per dag van 8.30 tot 12.30 uur, waarin we kinderen van 2 tot en met 3 jaar een VVE programma (voor meer informatie:VVE thuis informatie) aanbieden. Dit is een ontwikkelingsgericht programma voor kinderen wat elke 5 weken (niet gedurende schoolvakanties) een ander thema bevat. We werken ook met doelgroep kinderen (op indicatie van het consultatiebureau). Voor deze uren kunt u als werkende ouder in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag, komt u hier niet voor in aanmerking, dan is er nog de mogelijkheid om subsidie te ontvangen van de Gemeente Westerkwartier voor deze uren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de leiding van Villa Oostwold. Voor doelgroepkinderen is een andere route, voor meer informatie ga naar: Doelgroepkinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium