Anneke de Boer

 

 

 

 

Opvoeding

Villa Oostwold heeft kwaliteit van werken met kinderen hoog in het vaandel. Daarom werken we samen met Anneke de Boer (Bureau de Boer) opvoedkundige. Anneke is gediplomeerd HBO-pedagoog/opvoedcoach en heeft een berg aan ervaring in opvoeding binnen gezinnen, maar ook binnen kindercentra. Wij werken met Anneke als team en door middel van trainingen die zij weg zet als Bureau de Boer. Anneke begeleid ook ouders. Tevens komt ze zeker 1x per jaar een ouderavond doen met een onderwerp wat op dat moment past in de behoefte van ouders.

Met Anneke leer je om opvoedzaken handiger aan te pakken. Met snelle, praktische tips. Zodat ouders meer plezier en zekerheid krijgen bij het opvoeden van kinderen.
Gitte Pijpker (Directeur Villa Oostwold): “Wat ik prettig vindt aan Anneke, is dat zij nooit een oordeel heeft over en situatie of een ouder heeft, maar altijd bekijkt wat er allemaal mogelijk is. Uiteindelijk willen we het als ouder graag goed doen, dat staat nooit ter discussie. En ik vraag regelmatig om advies voor het kindercentrum, maar ook voor de opvoeding van mijn eigen kinderen.”
Of zoals Anneke zelf zegt: “Ik werk met mogelijkheden en kansen en altijd vanuit een positieve kijk op opvoedkwesties. Het is makkelijk verdwalen in het oerwoud van do’s en don’ts in “Opvoedland” van tegenwoordig. Met mij vind je de weg.
Voor meer informatie ga naar: http://www.annekeghdeboer.com/

 

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium