spelenjongens

Ouders

Zowel ouders als wij als ondernemers in de kinderopvang vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de opvang van hun kind(eren). De Wet kinderopvang stelt een oudercommissie verplicht en geeft die oudercommissie adviesrecht op diverse punten. Zo adviseert de oudercommissie bij Villa Oostwold over bijvoorbeeld vaststelling of wijziging van het pedagogisch beleid, kwaliteit van de opvang, en tariefswijzigingen.

Bij Villa Oostwold bestaat de oudercommissie uit betrokken ouders met kinderen in zowel de BSO als het KDV. Naast de adviesfunctie levert de oudercommissie regelmatig een bijdrage aan het organiseren van activiteiten voor ouders en/of kinderen, zoals een open dag, ouderavond of kerstviering. De oudercommissie vergaderd gemiddeld 3 keer per jaar, indien nodig vaker. Deze vergaderingen zijn openbaar en de data en agenda worden tijdig kenbaar gemaakt op de website en op de locatie van Villa Oostwold.

De oudercommissie bestaat uit maximaal 7 ouders. Hieronder kunt u een uitgebreidere beschrijving van de taken van de oudercommissie lezen.

 Reglement OC 

Voor meer informatie kunt u de de oudercommissie bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FotoOC2022 2023

Lieke, Nienke, Janneke en Ellen 

Notulen e.d. van de oudercommissie vergaderingen zijn op te vragen bij de voorzitter van de oudercommissie of de dagelijkse leiding van Villa Oostwold.

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium