binnenkort komt hier een nieuwe foto

 

Vaste Villa team 2020

Medewerker vanuit Novawork:
Marian is al een aantal jaren werkzaam bij Villa: “Ik vind het leuk en gezellig om bij Villa Oostwold te werken. Ik werk hier al een aantal jaren en het werk is afwisselend en af en toe help ik ook met knutselen en daar hou ik zelf ook heel veel van.”

Ons team

Villa Oostwold bestaat op dit moment uit 10 pedagogisch medewerkers. Daarnaast hebben we 1 medewerker van NovaWork bij ons aan het werk. Wij hebben ook stageplaatsen voor pedagogisch medewerkers in opleiding.

Pedagogisch medewerkers
Alle medewerkers hebben uiteraard de vereiste diploma’s en zijn in bezit van een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) en zijn per 1 maart 2018 allemaal geregistreerd. Tenzij ze in opleiding zijn als BBL'er. We doen als team regelmatig aan ontwikkeling en teambuilding. We vinden het belangrijk dat we als team goed op elkaar zijn afgestemd en kunnen samenwerken. De toepassing van de pedagogiek staat elk jaar weer op de agenda om ons allemaal fris te houden. Ook is er een vast overleg, waarin we de dagelijkse gang van zaken bij Villa Oostwold bespreken. Alle medewerkers hebben hun eigen kwaliteiten en deze komen prachtig tot uiting op de groepen met de kinderen en in het team. Alle kennis wordt gedeeld met elkaar en iedereen maakt gebruik van elkaars kennis. Dit is ook mogelijk doordat we medewerkers hebben met jarenlange ervaring, maar ook met een pedagogiek en/of onderwijs achtergrond.
Bij volledige bezetting van de groepen, zijn er 2 medewerkers vast op de groep eventueel aangevuld met een stagiaire. Ziekte en afwezigheid vangen we zoveel mogelijk met elkaar op, zodat de kinderen altijd een bekend gezicht zien.

NovaTec
NovaWork begeleidt mensen met een arbeidsbeperking om te werken naar vermogen. Vanuit Novatec is bij ons een medewerkers gedetacheerd. Zij verrichten allerlei werkzaamheden bij Villa voornamelijk huishoudelijk, tuinieren, plein netjes houden en repareren van het rijdende materiaal. Dit is een welkome aanvulling in de drukte van de week. Zij hebben naast begeleiding vanuit Villa Oostwold, ook begeleiding vanuit Novatec. Voor ons een grote ondersteuning en nemen veel werk uit handen, waardoor pedagogisch medewerkers zich nog meer op de kinderen kunnen richten.

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium