Activiteiten BSO

In de BSO is altijd van alles te doen. In vakanties zijn regelmatig leuke activiteiten voor kinderen, maar deze activiteiten zijn ook voor kinderen die niet in de opvang van Villa Oostwold zitten.
De pedagogisch medewerkers van de BSO maken er altijd een feestje van! Wil je niet mee doen aan een activiteit, dan kan dat ook gewoon. Voorbeelden van activiteiten kan zijn voetballen op het sportveld, een knutselmiddag of samen heerlijk kokkerellen. Bedenk wat leuks en wij doen er wat mee.

BSO10+

Voor de kinderen die in de BSO zitten bij Villa Oostwold en in groep 7 of 8, kunnen zich aanmelden voor de kinderraad BSO10+. 1x in de maand op vrijdagavond wordt dit georganiseerd. Eerst vergader je over allerlei leuke ideeën voor jullie 10+ avonden invulling en je mag meedenken over van alles en nog wat in de BSO. Maar het leukste van alles zijn natuurlijk de bedachte activiteiten. Van kamperen tot een chocoladeworkshop! Durf jij het aan? Meld je aan het begin van het schooljaar aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verkleden en een voorstelling geven         

 

Activiteiten

Naast opvang wordt er van alles georganiseerd voor alle leeftijden. Van modderdag tot disco’s en van een BSO 10+ op vrijdagavond tot een hele speelweek in de zomervakantie.  

Buitenspelen!

Villa O Speelweek

Elk jaar in de eerste week van de schoolvakantie organiseert Villa Oostwold de “Speelweek”. De speelweek is voor alle kinderen uit Oostwold en omgeving. Kinderen kunnen zich een aantal weken voor die tijd aanmelden voor deze week. De Speelweek heeft elk jaar een ander thema. Thema’s die al eens voorbij zijn gekomen zijn Jungle, Superhelden, Het Wilde Westen, Sprookjes….en wat zal het thema dit jaar weer zijn?
Kinderen bereiden in deze week een musical voor en iedereen helpt de hele week mee met de opbouw van het podium en kinderen die graag op het podium staan bereiden ook teksten, liedjes en dansjes voor onder begeleiding. Op de middagen zijn er allerlei leuke activiteiten in het teken van het thema. Wat elk jaar afgesloten wordt met een prachtige musical die de rode draad vormt door de gehele week. De speelweek wordt ondersteund met vrijwilligers en sponsorgeld met het team van Villa Oostwold. Voor 2017 hebben we besloten geen Speelweek te organiseren om uiteenlopende redenen. We hopen in 2018 weer paraat te zijn.                     

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Informatiebrochure 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium