Lunchpakket mee en lekker eten

Referentie van ouders

Al ruim 5 jaar gaan onze kinderen naar de BSO en naar de kinderdagopvang bij de Villa in Oostwold. Wij hebben 4 kinderen, 4 dochters in de leeftijd van 1, 3, 7 en 8 jaar. De meiden gaan allemaal naar de Villa en hebben het daar erg naar hun zin. De Villa is een kleinschalige opvang, kleine groepjes en onze meiden krijgen er veel persoonlijke aandacht. We merken dat de meiden een hele hechte band hebben met het personeel bij de Villa en daardoor met veel plezier richting de opvang of BSO gaan. Zoveel plezier waardoor ik ze aan het einde van de dag altijd lastig weer mee naar huis krijg. Naast de opvang organiseert de Villa (vooral voor de BSO kinderen) erg leuke activiteiten waar de meiden altijd graag aan meedoen.
Thuis (in Den Horn) hebben wij een melkveehouderijbedrijf en zelf werk ik als docente bij de Hanzehogeschool in Groningen. Als docente heb ik geen vaste dagen en verandert mijn rooster elk kwartaal weer. Dit is ook een reden geweest waarom wij destijds voor de Villa heb gekozen. Bij de Villa zijn ze erg flexibel. Elk kwartaal passen ze de opvang op mijn lesrooster aan en ook als we op korte termijn nog een wijziging door wil voeren dan is dat geen probleem. Ook in de schoolvakanties nemen we geen opvang af, dit is ook allemaal mogelijk bij de Villa.
Ik moet toe geven dat het soms best een opgave is om met 4 kinderen te blijven werken. Maar het doet ons goed te weten dat ze bij de Villa in hele goede handen zijn.

Familie Cazemier, Den Horn

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium