DSC 0499 2 

 

Opvangvormen

Wij bieden niet alleen veel soorten opvang, maar we richten die opvang ook in zoals dat past voor ouders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 50 weken opvang, maar als je in de schoolvakanties geen opvang nodig hebt kun je ook 40 weken opvang afnemen.

Misschien wil je alleen opvang afnemen in schoolvakanties of wil je incidenteel of om de week of volgens een eigen rooster opvang afnemen? Het kan allemaal bij Villa Oostwold. Minimale afname voor opvang is 4 uur.

Incidentele opvang

Ben je geen klant van ons, en heb je toch (onverwacht) opvang nodig? Bijvoorbeeld omdat de school een studie(mid)dag heeft, omdat de oppas ziek is, je zelf plotseling andere verplichtingen hebt of omdat je je  kind mee wilt laten doen aan ons leuke vakantieprogramma? Dan is onze incidentele opvang iets voor jou!

Hoe werkt het?

  • NeemDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.
  • Wij nemen je wensen en je persoonlijke gegevens met je door en bieden je vervolgens een ‘0-urencontract’. Het sluiten van deze overeenkomst is kosteloos.
  • Vervolgaanvragen voor incidentele opvang kun je doen in onze ouderapp KOVnet.
  • Kijk voor informatie over de kosten op de pagina Tarieven

Kinderopvangtoeslag 

Als je werkt, een opleiding volgt, een traject naar werk of een inburgeringscursus volgt, en je eventuele partner ook, kun je ook voor incidentele opvang kinderopvangtoeslag krijgen. Op de website van de Belastingdienst kun je zien of je recht hebt op de kinderopvangtoeslag.

Subsidie

Villa Oostwold is een VVE locatie. We hebben ook Peuterspeelzaal. Dit is een gezamenlijke groep met kinderen die in de opvang zitten.

Ouders die niet werken, kunnen dan gebruik maken van subsidie en betalen dan een ouderbijdrage. We werken ook met doelgroep kinderen, hiervoor wordt een indicatie afgegeven door het consultatiebureau. Voor informatie verwijzen we naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de gemeente/consultatiebureau.

 

 

Uw kind inschrijven

Wil je jouw kind inschrijven bij de Villa Oostwold? Dat kan. Je kunt je kind online inschrijven en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld uw kind tijdig aan om verzekerd te zijn van een plek, klik op inschrijven:

Inschrijven  

Wil je eerste een rondleiding bij Villa Oostwold? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan bij voorkeur via de mail contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ongeveer één maand voor plaatsing van uw kind nemen wij telefonisch contact met u op over de plaatsing en wenmomenten. U krijgt dan praktische informatie over de groep waar uw kind geplaatst wordt, een intakegesprek en kennismaking met de pedagogisch medewerkers.

 

 

Kindercentrum Villa Oostwold
Hoofdstraat 232
9828 PR Oostwold
T: 050 - 851 8228

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ouderlogin   

 

 Inschrijven 

 

 Opvoeding 

 

Logo VillaOostwold transparant medium